https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Hele zomer lang Vlaamse artiesten in Depart XXL

© Jonas Verbeke
© Jonas Verbeke
Redactie KW

Goed nieuws voor de evenementenzomer in Kortrijk. DR Events organiseert namelijk Kortrijk Popt: vijf avonden lang zullen Vlaamse artiesten optreden in Depart XXL.

De zomerkalender van Kortrijk krijgt meer en meer vorm. Nadat de festivals Alcatraz en Kamping Kitsch en de wielerwedstrijd Marcel Kint Konvert Classic groen licht kregen van het stadsbestuur is het nu de beurt aan DR Events. Zij organiseren een hele zomer lang ‘Kortrijk Popt’.

Regi en Willy Sommers

Op het programma staan enkel maar knallers van formaat. Zo mogen Bram en Lennert, Michael Schack en Regi de aftrap geven op 24 juli. Op 8 augustus treden Natalia en Jef Neve aan. Belle Perez en Level 6 tekenen voor 14 augustus. Kortrijk Popt sluit op 20 en 21 augustus af met een tweedaagse met Mathias Vergels, Gene Thomas, Sam Gooris, Bart Kaëll en Willy Sommers.

“We laten het knallen deze zomer. We zijn zeer blij dat we met zo’n fantastische uitrusting ook zo’n mooi volk mogen verwelkomen. De kalender van Kortrijk Popt biedt onze Vlaamse toppers opnieuw leuke speelkansen in een uniek kader. DR Events stond al even te popelen om te organiseren op Depart XXL en dankzij de goede vooruitzichten kunnen we hier ook een go voor geven”, zegt schepen van Evenementen Kelly Detavernier (N-VA). Tickets vanaf 25 euro. Ze kunnen besteld worden op de website van DR Events.

(PVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten