Groot-Dentergem (ver)smelt

(gf)
Redactie KW

Op zaterdag 6 november organiseert Wakken Smelt opnieuw haar sneukelwandeling en avondmarkt ten voordele van drie goede doelen. ‘s Avonds vinden een aantal optredens plaats in het feeëriek aangeklede Hondiuspark.

Tijdens de wandeling zijn er een vijftal stops waar lekkers wordt aangeboden, van aperitief tot dessert.

“In het Hondiuspark zelf slaan lokale verenigingen de handen in elkaar om standjes te bemannen waar drank en eten worden verkocht”, zegt Aniek Van de Velde van Wakken Smelt. Op die avondmarkt, die vrij toegankelijk is, kan het publiek ook genieten van een aantal optredens: Danzarté om 20 uur, Hands off the barmaid om 20.45 uur en McBee’s Brewery om 22 uur. “Het is hartverwarmend hoe tal van verenigingen van Groot-Dentergem, ondernemers en sympathisanten (ver)smelten. En door mee te wandelen kan iedereen zijn warm hart tonen. Wandelen doet goed”, zegt Aniek nog.

Goede doelen gebleven

De sneukelwandeling aanvangen kan tussen 17 en 19 uur vanuit het Hondiuspark. Kaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Ze zijn vrijdag 5 november nog in beperkte mate verkrijgbaar bij Bakkerij Adams, Café Flandria, Bij Greta, A La Cour De Ste-Cécile of bij de bestuursleden.

De opbrengst gaat naar de vriendenkringen van alle scholen van Dentergem, het oncologisch team van het OLV van Lourdesziekenhuis in Waregem en de MUG-helikopter.

“Dat zijn dezelfde goede doelen als vorig jaar, gezien we door corona noodgedwongen moesten overschakelen op een light editie”, geeft Aniek nog mee.

(TVW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.