Geen nacht maar wel een Dag van de Superheroes in Geluwe

De band Sons Saucisses is van de partij. © Sons Saucisses
Redactie KW

Nu voor het tweede jaar op rij door de pandemie de Gapersfeesten in Geluwe niet doorgaan, is er ook geen Nacht van de Superheroes. Ze bleven evenwel niet bij de pakken zitten want er is nu voor de eerste keer als alternatief zaterdag 10 juli van 11 tot 23 uur de ‘Dag’ van de Superheroes.

“In open lucht aan het lokaal dienstencentrum De Spie in de Beselarestraat”, zegt Luigi Bossut. “We voorzien daar een groot terras en het groot podium van de stad staat er.” In totaal zijn er vier optredens. Het begint om 11 uur met een aperitiefconcert door Jan Van de Ven. In de namiddag is het de beurt aan Rockfor en The heart club band. De vierkoppige coverband Rockfor speelt klassiekers uit de jaren 80 en rockcovers van de jaren 90 tot nu. The heart club band is een nieuwe vierkoppige band uit Wervik. De groep rond zanger Nico Vantomme brengt covers van The Beatles. Het eindigt met Sons Saussices dat al jarenlang meedraait.

Prijzen te winnen

De ‘Dag’ van de Superheroes kadert in Vlaanderen Feest. Op de Sint-Denijsplaats is er van 10 tot 18 uur de kunstenmarkt KapSul. Van 14 tot 19 uur is er in de Beselarestraat en de Sint-Debijsplaatrs ook een speelstraat met een speelbus, rodeo, draaimolen, zwiermolen, hindernissenpiste, wipe out, sweeper, springkastelen en glijbaan.

Doorlopend zijn er ook koopjes en is er een tombola. Wie drie stempels bij de handels- en horecazaken verzamelt, maakt kans een Wervikse Kadobon te winnen. Er is een prijzenpot ter waarde van 500 euro. (EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten