Eerste dag VIStival voltreffer dankzij mooie weer en aantrekkelijk programma

Er was een spetterende ambiance op de eerste dag van VIStival. © foto FRO
Fons Roets
Fons Roets Medewerker KW

Dankzij het mooie weer en het aantrekkelijk programma vol show en lekkere visgerechten, is de eerste dag van VIStival op het Cardijnplein in Oostende een schot in de roos geworden.

Niet alleen de wijkbewoners meldden zich present, maar ook heel wat Oostendse levensgenieters waren aanwezig om te profiteren van een namiddag en avondje muzikaal en gastronomisch amusement.

Spetterende ambiance

Na de receptie met noodzakelijke wijkbabbels zorgden Show duo Kevin & Romina en de Showgirls van de Orde van de Wullok voor spetterende ambiance. Om 15.00 uur nodigde de Country Flowers iedereen uit op de dansvloer voor de country dance en daarna charmeerde allround zanger Jean Dover & Friends met muziek uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. De visproevertjes van Lorenzo, met een bakje friet, smaakten ondertussen heerlijk.

Op zondag gaat het VIStival 21 verder met ‘veel vis’ en met optredens van Glenn Degeselle, kinderkoor De Kolibries, dameskoor Aimée Thonon en de bekende Brugse crooner, Frank Valentino. De VZW ‘Kansen voor Iedereen’ nodigt ook u uit om erbij te zijn.

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier