Dean Dewitte legt met Vip & Fan bus in van Schuiferskapelle naar Engeland voor Boxing Day: “Genieten van Engelse kerstsfeer”

Dean Dewitte wil mensen laten genieten. “En hoe kan dat beter dan met een voetbalreis?” (foto Wouter Meeus)
Kenny Martens
Kenny Martens Medewerker KW

Nu het Europese voetbalgebeuren weer op volle toeren draait, is er voor Dean Dewitte (37) van Vip & Fan een periode aangebroken om weer heel wat leuke voetbalreizen aan te bieden. Ook padel en zelfs darts behoort tot het aanbod.

“Met Vip & Fan mikken wij op een totaalconcept van a tot z voor het bijwonen van buitenlandse voetbalwedstrijden. Hierbij wil ik wel wat zaken verduidelijken. Het gaat dus om buitenlandse wedstrijden. Soms krijg ik de vraag of ik dat ook kan organiseren voor Belgische wedstrijden maar dat doe ik niet. Daarnaast gaat het om het bijwonen van wedstrijden. We organiseren met Vip & Fan dus geen voetbalkampen.”

Op Boxing Day is Vip & Fan ook van plan om naar Engeland te reizen. “Op zondag 26 december of Boxing Day staat de wedstrijd Manchester City tegen Leicester gepland. Bij voldoende interesse leggen we met Vip & Fan een bus in om er te gaan genieten van de Engelse kerstsfeer in het stadion. Alle informatie krijg je via contact@vipfan.be of op www.facebook.com/vipenfan.”

Vanaf maart

Bij Vip & Fan draait het niet alleen om voetbal, ook padel behoort tot het aanbod. “Het is een sport die sinds corona flink in de lift zit en daar hebben we ook op ingespeeld door padelreizen te organiseren. We hebben zelf een exclusiviteit verkregen met Bola Padel in Rome. Zij waren gastheer voor het EK padel 2019. Het is een leuke stad om te vertoeven en daarbovenop heerst er een prachtige sfeer.”

“Tijdens de padelreizen bestaat de mogelijkheid ook om naar het voetbal te gaan als AS Roma of Lazio Roma dat moment thuis spelen. Bij dergelijke reizen hebben de mensen graag een aangename temperatuur maar daar leent de eindejaarsperiode zich niet toe. De eerste padeltrips staan gepland vanaf maart 2022.”

Darts en voetbal

Dean Dewitte speelt ook in op de dartshype. “Dat onze landgenoot Dimitri Van den Bergh het goed doet, speelt ook mee”, aldus Dean. “Op 28 december vertrekken we ’s morgens vroeg naar Londen om er die dag het WK darts bij te wonen. Daar kan de middag- en avondsessie worden bijgewoond. Het gaat hier over table-seats, zeg maar de betere plaatsen. Het WK darts kan al dan niet gecombineerd worden met een voetbalwedstrijd want om 12.30 uur is er Arsenal-Wolverhampton. Alle informatie staat op onze Facebookpagina.”

Corona liet ook bij Dean Dewitte heel wat plannen in het water vallen. Vinden de mensen de weg nu wel terug? “Ik heb de indruk dat de zin bij de mensen er wel is want ik krijg heel wat aanvragen. Toch zijn er effectief minder inschrijvingen. De bijhorende rompslomp zorgt daar een stuk voor. Zelf kan ik zeggen dat ik ondertussen al terug keren in Engeland ben geweest en dat er zeker niet veel meer extra controles zijn dan voorheen. Ik heb maar één boodschap voor de mensen: dat is dat ze niet mogen vergeten om te genieten. Daar kan een voetbalreis zeker toe bijdragen”, glimlacht Dean.

(KM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.