Cascade wil knallen met Soirée Retro in Oostrozebeke

Met Soirée Rétro opent Cascade zijn 21ste werkjaar. Op de foto vlnr. Geert Haelewyn, Sagna Pharongxay, Bart Coudijser, Jochen Verstraete en Karl Declerck. (foto CLY)
Redactie KW

Na twee jaar stilte kan de culturele vereniging Cascade eindelijk een nieuwe start nemen. Het 21ste werkjaar wordt ingezet op zaterdag 12 maart vanaf 21 uur met een knallende vijfde editie van Soirée Retro in gemeenschapscentrum Mandelroos.

“Dit wordt het 21ste werkjaar”, start voorzitter en stichter Karl De Clerck. “Jammer genoeg kon onze 20ste verjaardag niet gevierd worden door corona, maar dat feestje komt er toch nog midden in de zomer. We starten dan maar zoals gebruikelijk het nieuwe werkjaar met onze klassieker Soirée Retro, waar elk jaar bijzonder veel vraag naar is.”

Vijfde editie

“Het wordt de vijfde editie en die zullen we extra verzorgen met om te beginnen een uitnodigend decor met rode lopers, palmen en een lichtspel. Alles zal aanwezig zijn om voor de eerste keer te kunnen knallen. Wie nog niet verlost is van zijn knaldrang, rept zich op de tweede zaterdag van maart naar Mandelroos. Voor de dansgrage bezoekers wordt er een fijne parketvloer voorzien.”

“De dj van dienst is Peter die de aanwezigen terugvoert naar de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Ambiance verzekerd. Erbij zijn kost slechts 5 euro en bij het binnenkomen wordt op de koop toe een welkomstdrankje aangeboden.”

Cascade heeft echter nog veel meer in petto. “Het geplande grote verjaardagsfeest van vorig jaar vindt nu plaats op 15, 16 en 17 juli. De feestlocatie wordt het gloednieuw aangelegd dorpsplein tussen de kerk en het postgebouw. Naar aanleiding van het feest krijgen we het bezoek van een Duitse rockgroep uit zustergemeente Wetter. Het werkjaar zal worden afgesloten met onze klassieker ‘de Week van de Smaak’.”

(CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.