Elise Crombez wordt muze voor collectie H&M

Redactie KW

Topmodel Elise Crombez en vijf getalenteerde Belgische modefotografen slaan de handen in elkaar voor een creatieve samenwerking met H&M’s meest recente ‘Conscious Exclusive’-collectie. Voor de nieuwe collectie heeft H&M samengewerkt met Musée des Arts Décoratifs in het Parijse Louvre.

Elke fotograaf ging aan de slag met één van de silhouetten en bracht zijn eigen interpretatie van de collectie met Elise Crombez als muze. Het eindresultaat is simpel maar krachtig : vijf uiteenlopende beelden waarin Elise Crombez op een steeds compleet andere manier de collectie naar voor brengt.

“Dit project ligt me na aan het hart. Het is een samenwerking met een positieve boodschap waarbij gemotiveerde en getalenteerde fotografen de vrijheid kregen om één beeld te maken”, zegt Elise Crombez. “Het gaf ons de kans om mijn manier van werken en ervaring door hun frisse kijk vast te leggen. We hebben hier allen ‘bewust’ tijd voor vrijgemaakt en heel wat energie in gestoken iets wat vandaag de dag moeilijk is met alle onthaasting.”

Hoe de beelden van elke fotograaf er uiteindelijk zullen uit zien, wordt tijdens een perspreview op 24 maart in Antwerpen voorgesteld.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.