Eerste dag van Grensrock Menen is schot in de roos

Redactie KW

Vele fans, belangstellenden, sympathisanten en andere medewerkers waren al vroeg op de been om niets te missen van dit unieke familiegebeuren. De verwelkoming van de ganse familie staat dit jaar terug op het programma, want ook de kleinsten worden dit jaar terug in de watten gelegd door de organisatie. Springkastelen, kinderdorp en een ‘voetbalrodeo’ zal de jongste spruiten het hele weekend kunnen entertainen. Het Vlaams muziekproject Kapitein Winokio trok zaterdag nog meer jong grut naar het podium trekken. New Moon en Whispering Sons volgden elkaar op en de grasweide kreeg meer en meer bevolking te verwerken.

De kelen werden rijkelijk gesmeerd met drank, meer drank en nog wat drank. Grensrock vocht als het ware tegen een hittegolf en toen het trio uit Leuven ‘Brutus’ om 22:30 uur het podium besteeg stond het bomvolle park met mensen gekleed alsof ze zich in het middagzonnetje van een tropisch land waanden. De band Millionaire speelde tot 01:00 uur en nog maakte niemand aanstalten om huiswaarts te keren. Deze startdag werd afgesloten door de DJ’s Wipneus & Pim, een decennium lang onovertroffen feestconcept waarin ze het publiek op muzikale wijze aan het dansen zetten met de leukste Dance & Classics plaatjes. Organisator Tim Lefever blikt alvast zéér tevreden terug op deze eerste dag.

Hij zag dat alles op rolletjes verliep en hoopte ook zaterdag te overleven zonder kleerscheuren. Gisteren startte de tweede dag van Grensrock om 16:00 uur met Kapitein Winokio.

Meer info : vzw Grensrock, https://grensrock.be/

(NV/Foto’s NV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.