Eerste Apero Sunday zit er op

Het was geen gebeuren zoals we dat kennen van de voorgaande jaren, maar toch was het een gezellige bedoening met vooral veel aandacht voor de muziek die werd gebracht. © foto LC
Paul Bruneel

Het eerste aperitiefconcert in de reeks Apero Sundays vond zondagmiddag plaats op het Leffingeleurenplein in Leffinge.

Het was geen gebeuren zoals we dat kennen van de voorgaande jaren, maar toch was het een gezellige bedoening met vooral veel aandacht voor de muziek die werd gebracht. Massaal dansen zoals in het verleden zat er niet in en bij het betreden van het Leffingeleurenplein werd iedereen gevraagd om de handen te ontsmetten.

Vrijwilligers stonden de bezoekers op de wachten om ze te voorzien van de nodige handgel. Op het terrein zelf werd alles in het werk gesteld om de nodige afstand te houden en het merendeel van de mensen bleef dan ook in eigen bubbel genieten van een aperitiefje.

Volgende zondag is er de tweede Apero Sunday en deze vindt plaats aan het Oud Gemeentehuis in Mannekensvere. De Apero Sundays starten telkens om 10.30 uur en de bands starten hun optreden om 11.00 uur. Tegen 14.00 uur is iedereen uitgezongen. De Apero Sundays vinden iedere zondag in juli en augustus plaats en telkens in een andere deelgemeente.

(PBM/ foto LC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier