Eerste afterworkparty in Roeselare

Afterwork 1.0 wordt op donderdag 19 juni in het Fabriekspand georganiseerd.

© STEFAAN BEEL

Kris Hostens en Willem Ledure kennen elkaar van hun studententijd in Gent. “Ik heb eventmanagement gestudeerd”, vertelt Kris. “Ik weet dus wel wat over evenementen en welke er zijn. Enkele daarvan zijn de vele afterworkparty’s die al een hele tijd verspreid over Vlaanderen worden georganiseerd, maar nog niet in de regio van Roeselare. We hadden al even het plan om samen iets te doen en besloten de handen in elkaar te slaan met Afterwork 1.0 als resultaat.”

“Het concept is simpel. Gezellig netwerken na de werkuren in een ontspannen sfeer, je collega’s in een andere omgeving leren kennen, gelijkgezinden ontmoeten en dat alles op de beats van opzwepende muziek, vergezeld van een hapje en een drankje”, vat Kris kort samen. “Perfect voor de mensen die niet kunnen wachten tot het weekend om een feestje te bouwen, maar toch op een treffelijk uur in hun bed willen zitten. We beginnen al rond 18 uur en rond 2 uur gaat de stekker er al uit.”

Kaarten in vvk kosten 5 euro, aan de deur betaal je 7 euro, vip kost 18 euro. Te verkrijgen in De Patine of via manager.afterwork@gmail.com.

(TD – foto SB)

Lees ook hierover in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.