Dirk Van Vooren pakt uit met carnavalsnummer en gaat op Ment TV presenteren

Bruggeling Dirk Van Vooren heeft dinsdag samen met Britt Van Der Borght het nieuwe project ‘Doe in 2017 allemaal uw goesting’ voorgesteld. De twee laten zich daarvoor ook wel Shirley en Benny noemen.

We zien Shirley en Benny, samen met Marc Hallez en partner Magali Sibille uit Oudenburg. © FODI

Vanaf vrijdag 6 januari verschijnt op iTunes het carnavalsnummer “Doe allemaal uw goesting”. Het liedje werd gecomponeerd door Govert Deploige en van een plezierige tekst voorzien door Shirley en Benny zelf. Het nieuwe muzikale duo nam ook een clip op, die te zien zal zijn op Ment TV, YouTube en ook op Facebook. Vanaf begin februari presenteren Shirley en Benny ook op Ment TV het programma “Allemaal uw goesting”. Het wordt een programma met een brede waaier aan informatie. Dit alles wordt op een humoristische en ontspannen manier weergegeven via interviews met bekende acteurs en actrices.

Het doel van het nieuwe Ment-programma is de mensen op een humoristische en ontspannen manier te informeren over theater- en entertainment producties in Vlaanderen. Het accent zal vooral op theater liggen, maar ook musical, film en televisie kunnen aan bod komen. Volgens Marc Hallez van Ment TV doet Ment het niet onaardig in de officiële CIM-kijkcijfers van november 2016. “Ment op zondag” met Herbert Verhaeghe haalt in één maand 531.860 kijkers of 8.87% marktaandeel. Met de “Vlaamse Top 10” bereikt men in één maand 677.864 mensen of 11.61 marktaandeel. “Ment gelooft ook in het nieuwe programma Allemaal uw goesting”, besluit Marc Hallez.

(PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.