Dirk Brossé en Prima La Musica in Middelkerke en Westende deze zomer

Dirk Brossé treedt deze zomer op in Middelkerke en Westende. © Luk Monsaert
Redactie KW

Dirk Brossé en zijn orkest Prima La Musica treden deze zomer op in Middelkerke en Westende tijdens North Sea Classics.

Onder de noemer ‘North Sea Classics’ brengen Dirk Brossé en zijn orkest Prima La Musica een gevarieerd programma. Ze brengen een waaier van nummers gaande van filmmuziek tot een ode aan Avicci. In Middelkerke vindt North Sea Classics plaats op 25 juli op de Casinosite, in Westende op 8 augustus aan de Rotonde. Er zijn opvoeringen om 17 en 21 uur.

De concerten zijn gratis bij te wonen, maar om de veiligheid te garanderen, is de capaciteit beperkt. Info over de zitplaatsen kan worden bekomen via www.middelkerke.be/nsc. Er is ook een afgescheiden zone met staanplaatsen, deze is vrij toegankelijk zolang de capaciteit dit toelaat.

Wereldklasse

Schepen voor toerisme Tom Dedecker is opgetogen. “Heel wat kustgemeenten opteren voor een eventloze zomer. Dat vonden wij veel te extreem. We zijn van oordeel dat we ons vakantiepubliek en onze inwoners mogen trakteren op enkele veilige en beheersbare events.”

“Dat we met ‘North Sea Classics’ wereldklasse in huis halen, is een voltreffer in deze rare zomer. En het past perfect in de upgrade van het toeristische aanbod waar we consequent naar streven. Dit is weer een event waarmee we Middelkerke als toeristische trekpleister met nadruk op kwaliteit en beleving profileren”, besluit Tom Dedecker.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.