Die stoere, knappe jongedame uit de Mobistar-spotjes komt uit Oostkamp

Redactie KW

Wie thuis een televisietoestel heeft staan en dat de voorbije weken af en toe eens aanzette, zag Jerina Devolder ongetwijfeld al aan het werk.

De Oostkampse blondine probeert televisiekijkend Vlaanderen aan de hand van verschillende uitdagingen te overtuigen van de netwerkdekking en -snelheid van Mobistar. De meest opvallende uitdaging was die waarbij Jerina uit een vliegtuig moest springen. Daarbij moest ze zichzelf filmen met haar smartphone en het filmpje doorsturen naar haar collega Laurens, die het moest ontvangen hebben voor ze landde. “Dat was voor mij alleszins de leukste uitdaging”, lacht ze. “Al was het niet de eerste keer dat ik uit een vliegtuig sprong. In november had ik al een skydive cadeau gekregen van mijn moeder, voor mijn 23ste verjaardag.”

Hoera, iemand die met een mobilhome kan rijden!

De naar Gent uitgeweken Oostkampse wist de mensen van Mobistar met haar avontuurlijk karakter te overtuigen om haar in te schakelen voor de spotjes. “Ik heb hen op het sollicitatiegesprek verteld dat ik al eens aan skydiven had gedaan. Bovendien kwam ik toen net terug van een duikreis in de Malediven en had ik in mijn eentje een reis naar Indonesië ondernomen”, lacht ze. “Tijdens die reis heb ik gedoken met een walvishaai. Let wel: dat is geen haai, maar een walvis die zijn naam te danken heeft aan zijn rechtopstaande staart. Ik heb haaien gezien, maar geen gevaarlijke exemplaren. Sowieso zijn haaien heel schuwe beesten. Van de paar die ik er gezien heb, zag ik er meer van mij weg zwemmen dan naar mij toe.”

“Maar waar ik hen op het sollicitatiegesprek écht mee kon overtuigen, was dat ik voor een Bollywoodfilm, waaraan ik achter de schermen meewerkte, met een mobilhome had moeten rijden. Dat moest ik immers ook kunnen voor de spotjes van Mobistar…”

(TV)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, edities De Weekbode Torhout en Brugsch Handelsblad

Bericht door Jerina Devolder.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.