Donderdag stond Glenn Lambrecht, de stoere kerel met het peperkoeken hart uit Oostende, achter het fornuis in Komen Eten.
Glenn Lambrecht is nogal teleurgesteld over het verloop van het weekje Komen Eten. (Foto MF)
Het menu van Glenn bestond vooral uit vis- en schelpdieren: van oesters via inktvis tot kabeljauw. Het dessert bestond uit limoenijs en limoncello. “Mijn deelname was een leerrijke ervaring, maar tegelijk ook erg vermoeiend”, klinkt het bij de technicus. “Op sommige dagen moest ik al om 10 uur de deur uit om op locatie de menu van de dag in te blikken terwijl ik pas na 2 uur ‘s nachts opnieuw thuis werd afgezet.”
Het viertal dat deze week de bestekmessen met elkaar mocht kruisen. (Foto De Beeldfabriek)
Geen blad voor de mond
“Tijdens de opnames hield ik geen blad voor de mond. Ik betwijfel het of ik opnieuw zou deelnemen aan het programma. Ik ben nogal erg teleurgesteld in een van mijn medekandidaten, met wie ik het in het begin van de week nochtans prima kon vinden. Er werd tactisch gespeeld en daardoor zag ik de overwinning aan mijn neus voorbij gaan”, stelt Glenn.
“Ik ben meestal die thuis het eten klaarmaakt. In die zin was het ook erg leerrijk om op bezoek te mogen bij Piet Huysentruyt. Dat avontuur zie je vrijdag in Chez Piet”, aldus nog Glenn Lambrecht uit Oostende.
(MF – Foto MF)
Chez Piet, vanavond om 19.50 uur op Vier
Televisie en radio
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier