De Tijdloze landt in Kortrijk

© © VRT
Bert Vanden Berghe

Radiopresentatrice Michèle Cuvelier gaat op zoek naar straffe verhalen achter de Tijdloze songs.

Het eindejaar komt in zicht, dus is het weer aftellen naar De Tijdloze 100, de langstlopende en meest gereputeerde eindejaarslijst in Vlaanderen. En ook dit eindejaar kan iedereen genieten van De Tijdloze op radio én tv. Op maandag 19 december start De Tijdloze Countdown op de digitale radiozender De Tijdloze en vanaf maandag 26 december telt Studio Brussel mee af, een week lang live vanuit muziekstad Kortrijk. Ook Canvas gaat die week elke avond live vanuit Kortrijk. Michèle Cuvelier gaat er op zoek naar straffe verhalen, onverwachte verbanden en verrassende details die schuilgaan achter Tijdloze songs.

Op oudjaar hoor je tijdens de Tijdloze 100 de beste songs aller tijden op Studio Brussel. Voor het zover is tellen we 12 dagen lang af met De Tijdloze Countdown. De Tijdloze presentatoren worden bijgestaan door gastpresentatoren zoals Bart Cannaerts, Amelie Albrecht, Fatma Taspinar, Merol, Selah Sue, Frank Vanderlinden, Thibault Christiaensen, Joris Hessels, Tine Embrechts, Joke Emmers, Willliam Boeva, Elodie Ouedraogo, Riadh Bahri, Jeroen Perceval en Dominique Persoone.

Stadspark

De stad Kortrijk verwelkomt Studio Brussel in het stadspark ’t Plein, van maandag 26 tot en met vrijdag 30 december. Wie de dansbenen even wil losgooien na een dagje werken (of shoppen), is vanaf 17.00 uur welkom op De Tijdloze Dansant, ook in het stadspark. De Tijdloze Dansant zorgt voor sfeer en gezelligheid, foodtrucks en een lokaal café zorgen voor het nodige eten en drinken.

Tijdens de kerstvakantie zorgt Canvas opnieuw voor een muzikale uitsmijter van formaat met De Tijdloze, de talkshow. Vijf dagen na elkaar gaat Michèle Cuvelier op zoek naar straffe verhalen, onverwachte verbanden en verrassende details die schuilgaan achter Tijdloze songs. Dit doet ze samen met Bent Van Looy, Lara Chedraoui, Lennert Coorevits en tal van muzikale gasten, vanuit De Budafabriek in Kortrijk.

Na een coronaversie vorig jaar gaat Canvas met De Tijdloze dit jaar all the way en dus mét publiek. Muziekfans die graag een opname willen bijwonen van De Tijdloze kunnen zich inschrijven viavrtmax.be/doemee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier