De Romeo’s met West-Vlaamse fans te gast in Disneyland Parijs

Redactie KW

Zaterdag brachten Davy Gilles, Gunther Levi en Chris Van Tongelen alias De Romeo’s een bezoek aan Disneyland Parijs in het bijzijn van maar liefst 260 Vlaamse fans, onder wie 80 West-Vlamingen.

De Romeo’s in Disneyland. (Foto FODI)

Voor velen van hen werd het een onvergetelijke dag. Op de heenreis werden de fans op de parking van Péronne begroet door De Romeo’s. In Disneyland zelf konden de fans op de grasheuvel dicht bij het kasteel foto’s nemen van hun idolen, waarna ze samen in een geprivatiseerde zone aan Castle Stage de parade konden bijwonen.

Ook daar maakten De Romeo’s tijd vrij voor hun fans om op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Voor de fans was het een onvergetelijke dag, ook voor Shanna Degezelle uit Heule, Marleen Delannoy uit Kuurne en Eline Plancke uit Brugge.

De Romeo's met West-Vlaamse fans te gast in Disneyland Parijs

We herkennen v.l.n.r. Shanna Degezelle, Marleen Delannoy en Eline Plancke. (Foto FODI)

Shanna is al vier jaar slechtziende. Toch blijft ze De Romeo’s volgen. “Ik ga met de trein, per bus of iemand van de andere fans komt mij ophalen”, zegt ze. “Ik woonde al veel optredens bij.”

De Romeo's met West-Vlaamse fans te gast in Disneyland Parijs

Echte fans, zoals Sonja Saverwyns, haar kleinzoon Xander Garsbeke (links) en Anton Labeeuw. (Foto FODI)

Sonja Saverwyns uit Lichtervelde is ook een échte fan. Ze was in het gezelschap van haar kleinzoon Xander Garsbeke en zijn kameraad Anton Labeeuw, allen uit Lichtervelde. Sonja gaat vaak kijken naar De Romeo’s. Xander kreeg ook de smaak te pakken en probeert De Romeo’s eveneens zoveel mogelijk te volgen.

(PADI – Foto’s FODI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.