De 5 West-Vlamingen in de liveshows van The Voice

Redactie KW

Vanavond is er op VTM de eerste liveshow van de populaire talentenjacht ‘The Voice van Vlaanderen’. Vijf West-Vlamingen strijden voor een finaleplaats op 3 mei.

Eva & Elias Storme uit Ieper zitten in team Jasper. Hun muziekstijl sluit aan bij melodische rock en akoestische muziek. Eva (20) was leadzangeres van voormalige Ieperse groep Trust. Samen met broer Elias (19) vormt ze nu de groep Phonic Trust, waar ook hun jongste broer in meedoet.

Timna Vanhecke uit Oostende behoort tot team Alex. De 27-jarige souldiva is een spring-in-‘t-veld met Ethiopische roots. Haar muziekstijl is soul, reggae en freestyle.

Jeroen van Troyen uit Oostkamp houdt meer van rock, grunge en metal en zit in team Koen. Jeroen (27) werkt in het kinderbijslagfonds ADMB en speelt in een eigen rockband Fire Down Below. Hij stond al verschillende keren op kleine festivalletjes.

Lori Eestermans uit Roeselare behoort tot team Jasper. De 21-jarige studente studeert toegepaste taalkunde Frans-Chinees. Met haar twee zussen vormt ze de groep About E en brengt vooral popmuziek. Lori heeft heel wat podiumervaring, maar heeft soms moeite met zenuwen onder controle te krijgen.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.