https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dans en chanson in de vierde editie van Cultuur in ‘t licht in Oostkamp

Isabelle Dewulf is zangeres bij Par Hasard.©Nico Wille www.par-hasard.be
Isabelle Dewulf is zangeres bij Par Hasard.©Nico Wille www.par-hasard.be
Redactie KW

De vierde editie van Cultuur in ’t licht op zondag 20 december staat volledig in het teken van het chanson en dans. Met dit initiatief wil gemeente Oostkamp de eigen kunstenaars een podium geven.

Isabelle Dewulf is zangeres bij de coverband Par Hasard (info: www.par-hasard.be ), waar ze pop- en rockcovers zingt. Ze woont dit jaar 10 jaar in Oostkamp en heeft al van klein af aan een passie voor muziek. En daarnaast houdt ze ook van Franse chansons, voor Cultuur in ‘t licht kiest ze voor een legendarisch nummer van Jacques Brel.

Het dansgedeelte wordt verzorgt door Dance Passion uit Ruddervoorde. De dansschool biedt danslessen door ervaren docenten. In één dans jaar zie je de leerlingen groeien, maar zie je ze ook genieten van het dansen in de positieve sfeer van de dansschool. Dance Passion heeft drie selectieteams die deelnemen aan discowedstrijden georganiseerd door Danssport Vlaanderen vzw. Deze teams behaalden al heel wat mooie plaatsen. Ze werden zelfs al meerdere keren Belgisch kampioen.

Dance Passion heeft ook haar eigen showgroep. Deze groep bestaat uit getalenteerde jonge dansers met heel wat danservaring. (GST)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.