Net als zijn twee broers droeg Oostendenaar Daniël Lamoot in een vorig leven de koksmuts en werd zo gedraineerd naar de TAZ-keuken.
Ondertussen al 10 jaar lang. “Ik bereid met de ochtendploeg de ca. 500 à 600 lunches voor het koud buffet ‘s middags: vlees- en visgerechten en meer en meer ook vegetarische schotels voor medewerkers en artiesten. Alles samen produceert de TAZ-keuken in den Hof tussen de 900 en 1.100 maaltijden per dag“, becijfert Daniël.
“Vroeger werkte ik ook nog aan de warme maaltijden, maar ik ben er ondertussen zeventig en 7 uur vrijwilligerswerk per dag volstaat, vind ik”, zegt de man die ooit als kok in de keuken stond van de Thermen en het casino-kursaal en De Clesse in Oudenburg opstartte. “Nee, ik heb nog nooit een voorstelling van TAZ bijgewoond”, bekent onze vrijwilliger.
(ML)
Theater Aan Zee
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier