Cultuurwandeling Wijland lokt vijfhonderd wandelaars

Jonah Muylle broedt op een extra zomerevenement voor eind augustus. © JM
Redactie KW

Dagenlang werd de landelijke omgeving van de Weze het decor van Wijland. De cultuurwandeling in open lucht bracht vijfhonderd bezoekers bijeen.

Wijland was een initiatief van cultuurkapel De Schaduw. Daarmee bezorgde Jonah Muylle en zijn team opnieuw cultuurpret na maanden stilte. Voor de artiesten die op tien locaties een act verzorgden, was het een gelegenheid om opnieuw hun ding te doen. De vijfhonderd wandelaars, die in coronavrije bubbels het parcours aflegden konden genieten van culturele en muzikale bijdragen van Thomas Demeulenaere, Maximus, Bart Claeys, Lucas Derycke, Benedikte Crombez, Drawing Pins, Brecht Bovijn en Marie Louise Hertog, Veerle Walschaert en Wouter Deprez, Simon D’Huyvetter en Matthieu Sys en Loes Swaenepoel.

“Nu focussen we ons op de rest van ons cultureel aanbod, in de hoop dat wij dit kunnen en mogen aanbieden”, zegt Jonah Muylle. Van deze rustige periode in het cultureel aanbod maakte Jonah gebruik om de cultuurkapel te updaten.

“En we geven de moed niet op. We broeden op een extra zomerevenement voor eind augustus, een afsluiter voor deze toch wel bizarre vakantiemaanden”, besluit Jonah Muylle.

(JM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten