Cultuurcentrum Brugge voortaan ‘van alle kunsten thuis’

Redactie KW

De Dienst Cultuur in Brugge bestaat niet langer als aparte entiteit, sinds begin dit jaar maken de medewerkers van deze dienst deel uit van het Cultuurcentrum Brugge.

Om cultuurliefhebbers van binnen en buiten Brugge op de hoogte te brengen van deze fusie is onder de baseline ‘Cultuurcentrum Brugge, van alle kunsten thuis’ pas een communicatiecampagne gelanceerd.

Voor deze communicatiecampagne vond het Cultuurcentrum Brugge drie professionele Brugse artiesten/kunstenaars bereid om samen te poseren met enkele plaatselijke talenten. Zo delen Kamagurka en Kevin ‘De Mugge van Brugge’ hun liefde voor stand-upcomedy. Raymond van het Groenewoud liet zich samen kieken met singer-songwriter Elia Harsh. Tom Van Landuyt schaart zich naast Nancy Brendonck die al jaren actief is binnen het amateurtheater. “De foto’s laten zien dat professionele kunstenaars en lokaal talent voortaan hand in hand gaan binnen het Cultuurcentrum Brugge en dat iedereen er kind aan huis mag zijn of worden”, onderstreept schepen van Sociaal-Culturele Verenigingen Mieke Hoste (SP.A).

In het kader van NENO (Naar Een Nieuwe Organisatiestructuur) dat de stadsdiensten herschikt, nam de Dienst Cultuur zijn intrek in de gebouwen van het Cultuurcentrum Brugge. Die vind je in de Sint-Jakobsstraat 20. De balie is er open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, telkens van 13 tot 17 uur.

Ook cultuurcoach Bart Vanduyver heeft zijn bureau in het Cultuurcentrum Brugge. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 05044 82 73 of op het mailadres cultuurcoach@brugge.be. ?Bart is de contactpersoon voor vragen rond cultuurbeleving in Brugge. Hij kan je ook een antwoord geven op alle vragen over het zelf organiseren van een evenement of de werking van een vereniging”, legt Hoste uit. ?De baseline van onze communicatiecampagne ‘Cultuurcentrum Brugge, van alle kunsten thuis’ is weldoordacht gekozen. Iedereen is er welkom, van professional tot amateur voor alle vragen rond cultuur(beleving) in onze stad.”

(svv – Foto BP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.