https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Covid Safe ticket vereist voor alle Brugse concerten en evenementen

Wie op 18 september naar de post-metalband Briqueville in de Cactus Club in Bruge gaat, heeft een Covid Safe Ticket nodig. (foto Cactus Muziekcentrum)
Stefan Vankerkhoven

De Stad Brugge verplicht voortaan een covid-safe ticket voor alle evenementen. Bijgevolg ook voor de concerten van Cactus Muziekcentrum. Voor het Concertgebouw als grote Vlaamse Kunstinstelling gold die verplichting al.

Wie naar een concert of voorstelling in Brugge wil, moet voortaan niet alleen zijn toegangsticket maar ook een covid safe ticket (CST) én zijn identiteitskaart of rijbewijs bij zich hebben. Dat meldt Cactus Muziekcentrum in een mededeling, want anders worden er geen toeschouwers toegelaten tot de MaZ in Brugge.

Een CST-certificaat kun je verkijgen, veertien dagen nadat je dubbel gevaccineerd werd. Of als je maximaal 180 dagen geleden positief getest werd. Of als je een PCR-test afgelegd hebt.

Het eerstvolgende concert in de Cactuds Club is dat van de Belgische post-metalbands Briqueville en Doodseskader op zaterdag 18 september. Meer info op www.cactusmusic.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten