Corry Deltour wordt geen Homo Universalis

© (Foto BRU)
Redactie KW

Corry Deltour (56) heeft zich kranig verweerd in het één programma Homo Universalis. Heel wat proeven wist ze dan ook tot een goed einde te brengen. Het was echter een proef met Legoblokjes die Corry de das omdeed.

De kandidaten dienden zo lang mogelijk op blote voeten op een blad met Legoblokjes te staan. Helaas slaagde Corry daar niet in en diende ze het programma te verlaten.

“De opnames van mijn laatste aflevering dateren reeds van 26 februari”, vertelt Corry. “Corona zorgde er echter voor dat plotseling in de helft alle de uitzendingen werden stilgelegd, toen waren er nog 50 kandidaten in de running voor de titel van Homo Universalis. Ik heb echter goed de lippen stijf op elkaar kunnen houden en gezwegen of ik al dan niet nog in de running was. Zo kon ik er de spanning inhouden. Ik heb echter geen spijt dat ik meedeed.”

“De locatie waar het programma werd opgenomen was echter koud, maar ik heb dat overleefd door mijn Sox-collant, mijn Aldi-stapkousen en natuurlijk m’n fantastische handschoenen (lacht). Ik ga echt mijn lieve medekandidaten missen!”, eindigt Corry. De Kuurnse is echter geen onbekende op TV. In het jaar 2003 was ze ook al te zien als kandidaat in ‘De Mol’. Corry wist in de wedstrijd Homo Universalis te eindigen op een 41ste plaats en zag zo 59 kandidaten voor haar reeds naar huis gaan.

(BRU)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten