Concertevents brengt muzikale toppers naar Brugge en Oostende

Willy en Sofie mochten Jo Vally, Laura Lynn, Davy Gilles, Nicole en Hugo verwelkomen tijdens de perspresentatie bij VBRO in Brugge. © FODI
Redactie KW

Willy Moeyaert en Sofie Vandenbroucke van Concertevents uit Beernem hebben terug heel wat artiesten vastgelegd voor de komende twee maanden en ook voor het voorjaar van 2016.

Op zaterdagavond 31 oktober is Stan Van Samang te gast in het Concertgebouw in Brugge. Wegens groot succes – al maanden uitverkocht – keert Stan terug op zaterdag 5 maart voor een extra concert in samenwerking met Lions Oostkamp. Op zondag 8 november is Jo Vally te gast in Salons Denotter in Zedelgem, waar de ingeschrevenen ook culinair worden verrast. Op zaterdagavond 14 november komt Frans Bauer naar Kursaal Oostende. In december viert men Kerst met Christoff & Scaletta, het kinderkoor van Scala. Afspraak op zaterdag 19 december in de Moeder Godskerk in Beernem. Op zondag 20 december staan Nicole & Hugo voor hun allerlaatste concert op het podium van het Concertgebouw in Brugge.

Op vrijdag 19 februari komen Christoff & Vrienden naar de Beurshal in Brugge. Eén dag later staat een Euroschlagerparade op het programma. Op zaterdag 12 maart is Clouseau te gast in Kursaal Oostende en op zondag 8 mei zingen Koen en Kris Wauters in het Concertgebouw van Brugge. Op zaterdag 26 maart is Bart Peeters te gast in eveneens het Concertgebouw van Brugge. Op vrijdag 29 april komen de Vrienden voor het Leven langs in het Kursaal Oostende, met optredens van Jan Smit, Lindsay & De Romeo’s. Vijf dagen later kan iedereen Lindsay – samen met broer Christoff – aan het werk zien in het Concertgebouw in Brugge. Die avonden brengen ze ook André Hazes Jr. en Roxeanne mee.

Op vrijdagavond 13 mei staat Vicky Leandros in Kursaal Oostende. Spreekt Adamo je aan ? Kom dan luisteren op zaterdag 14 mei in Kursaal Oostende en op vrijdag 17 juni in Concertgebouw Brugge. Uniek is ook het concert van de Nederlanders Nick & Simon op vrijdagavond 20 mei in Kursaal Oostende. Het drukke Concertevents-programma wordt afgesloten op zaterdag 25 juni met een optreden van Rob de Nijs in Kursaal Oostende. Info en tickets : 0479 31 84 55, www.concertevents.be.

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier