Cindy Dejaegher sluit seizoen Komen Eten af (en verklapt een pijnlijk gevolg)

Redactie KW

In de laatste aflevering Komen Eten van dit seizoen tovert Cindy Dejaegher uit Torhout een volledig nieuw menu uit haar hoed.

Cindy schoof haar voetjes al onder tafel bij Walter uit Heusden, Chiara uit Berchem en Nicolas uit Buggenhout. “Ik maak voor mijn gasten een menu klaar dat ik voor het eerst uitprobeerde. En het dessertje zal trouwens na Komen Eten te verkrijgen zijn in de bakkerij…”, aldus Cindy die met haar man Bruno ‘Bakkerij Sioen’ uitbaat in Aartrijke.

“Het moeilijkste vond ik dat ik tijdens de opnames niets over mezelf mocht vertellen aan de anderen. Zeker voor zo’n babbelaar als ik is dat heel moeilijk (lacht). Hoe snel flap je er niet eens uit: mijn man dit, mijn dochter dat… Ook punten geven vond ik moeilijk, want je weet op voorhand niet wat het niveau van alle kandidaten is. Je kunt nog niet vergelijken.”

Wie gisteren naar Komen Eten keek, zag in de vooruitblik naar vandaag dat Cindy haar tranen de vrije loop liet. “Op de laatste avond hier bij mij thuis werd ik overmand door emoties omdat het erop zat… Het was een vermoeiende week, maar ik heb er ontzettend van genoten. Mochten ze me vragen, dan doe ik zeker opnieuw mee!”

Maar hoe mooi ze haar Komen Eten-avontuur ook vond, er zat toch een donker kantje aan. “Alle kandidaten, de cameraploeg, de mensen van de redactie: allemaal hadden we na de week opnames griep“, vertelt Cindy.

(BC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.