Chris en Steffie in ‘Goed Verlof’ op VTM: “Hopelijk gaan we nu wat meer op vakantie”

In het nieuwe programma Goed Verlof gaan presentatoren Tine Embrechts (midden) en Guga Baúl op zoek naar de ideale vakantie voor de deelnemers. (foto VTM) © goed Verlof
Redactie KW

Chris Schoutteet en Steffie Devisscher zijn op dinsdag 13 augustus om 21.35 uur te zien in het nieuwe VTM-programma ‘Goed Verlof’. “Ik had ons bij wijze van grap ingeschreven, maar uiteindelijk moést ik het Chris wel vertellen”, knipoogt Steffie.

In het nieuwe programma Goed Verlof gaan presentatoren Tine Embrechts en Guga Baúl op zoek naar de ideale vakantie voor de deelnemers. Het uitgangspunt: wat is nu de ideale vakantie en hoe vind je de perfecte bestemming? Tine en Guga verkennen samen met de deelnemers de tofste adresjes in binnen- en buitenland.

Binnenkort zijn Chris en Steffie uit Gistel op het scherm te zien. Het koppel is vooral bekend van garage Schoutteet in Oostende en CGS Car Cleaning op de grens van Oostende met Leffinge aan de Kromme Elleboog. Het koppel heeft met Aenas (8), Eogan (4) en Odinn (2) drie zoontjes, maar heel veel vakantie heeft het koppel niet.

“Ik had ons bij wijze van ‘klucht’ ingeschreven”, verklapt Steffie. “Ik zag op een forum op Facebook een oproep passeren, waarbij VTM op zoek ging naar kandidaten voor een nieuw programma. Welk programma dat was, wist ik toen nog niet. Chris wist aanvankelijk van niks, maar toen ze me opnieuw contacteerden voor de tweede selectieronde, moést ik het hem wel vertellen”, lacht Steffie.

Compromis

“Het programma gaat over het vinden van het goede compromis om op reis te vertrekken. Dat past wel bij ons: Chris geniet eerder van een all-in, met alles erop en eraan dus, terwijl ik eerder mijn rugzak zou pakken en wel zie waar ik uitkom. Behalve enkele uitjes met onze camper en een vliegvakantie naar Spanje en Turkije, trekken we niet veel op reis. Vooral vliegtuigreizen zijn zeldzaam. Voor het programma trokken we naar Zuid-Frankrijk met het vliegtuig. Ter plaatse bezochten we drie verschillende locaties, waar we telkens een activiteit deden. Eerlijk: de opdrachten waren wel leuk, maar het mocht voor mij ietsje spannender zijn.”

Behalve enkele uitjes en een vliegvakantie trokken we niet veel op reis

Terwijl Guga de reis van Chris en Steffie van commentaar voorziet, is Tine Embrechts ter plaatse met het koppel. “In het begin waren we wat zenuwachtig om met haar als bekend persoon op te trekken. Maar gezien haar partner Guga van Oostende is en ze er ook een huis hebben, was het ijs snel gebroken. Uiteindelijk, het zijn ook maar mensen, hé. Wat we finaal hebben opgestoken van het programma? Wel, ik hoop dat we in de toekomst meer op vakantie kunnen.”

(TVA)