CCV FrietRock in Ieper strikt Fischer Z en Heideroosjes

CCV FrietRock in Ieper voegde maandag onder meer Heideroosjes en Fischer Z toe aan zijn line up. De elfde editie van het festival vindt plaats op 6 en 7 september.

De Heideroosjes komen naar FrietRock. © GF

Eerder raakte al bekend dat The Schmutz, JeBroer, Praga Khan en Dirk Stoops op vrijdag naar Ieper afzakken. Heideroosjes en Fischer Z maken die festivaldag nu compleet. Fischer Z was in 2013 ook al van de partij op FrietRock. Het was de eerste headliner van formaat en eigenlijk het startschot van wat het festival op vandaag is geworden.

Aan de line up voor zaterdag worden bij Magnapop en Golden Earring nu ook The Wolf Banes toegevoegd. Voor de gelegenheid nemen ze gitarist Jan Van Eycken van De Kreuners mee. De organisatie laat weten dat binnenkort nog een absolute headliner aan de line up voor zaterdag zal worden toegevoegd.

Ook de voorbereidingen voor het tweede podium zijn volop bezig. Momenteel zijn de dj-battles volop aan de gang. 23 dj’s schreven zich in. Iedere vrijdag vanaf 18.00 uur geven 3 dj’s gedurende anderhalf uur het beste van zichzelf in Vinyl & Chill in Ieper. Uit die 23 dj’s zullen een vijftal een set spelen op het tweede podium dat ook zal aangevuld worden met enkele andere dj’s en artiesten.

Intussen loopt, volgens de organisatoren, de voorverkoop van drank- en foodjetons heel vlot. Interessant om te weten is dat je met je voorverkoopvoucher bij aankomst op het festival altijd op het festivalterrein kunt, ook als het afgesloten wordt bij het bereiken van het totaal toegelaten personen.

Meer info vind je op de facebookpagina van het festival. Op de website van het festival www.frietrockdeleet.be vind je ook de link naar de CCV webshop.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.