BuikRock lokt ruim 5.000 bezoekers naar Deerlijk

De eerste editie van BuikRock werd een meevaller over de hele lijn. Het publiek was massaal present, de organisatie was top, de sfeer was fantastisch en hoofdact Niels Destadsbader was in zijn Deerlijk in topvorm. Het festival krijgt een vervolg op 29 augustus 2020.

De eerste editie van Buikrock lokte ruim 5.000 bezoekers. © DRD

Wim Buyck, Henk Verbeke en Niels Lanckbeen hadden gisteren de brede glimlach. Volkomen begrijpelijk want hun maandenlange voorbereiding was niet voor niets geweest. “We hebben geprobeerd om het publiek maximaal te verwennen. Afgaand op de vele reacties zijn we daar blijkbaar met brio in geslaagd. Heel tof is dat alle generaties present zijn op BuikRock. We gaan alles evalueren maar zijn alvast van plan om er volgend jaar meer verder te gaan. Op dezelfde locatie en met of zonder Niels Destadsbader… dat moet nog bekeken worden…”

Gers Pardoel gaf het beste van zichzelf tijdens Buikrock.
Gers Pardoel gaf het beste van zichzelf tijdens Buikrock.© DRD

Niels Destadsbader zelf die er zijn ereburgerschap vierde, was al even tevreden. “Het was fantastisch om in ‘mijn’ Deerlijk voor zo’n enthousiaste menigte op te treden. Eerst op het podium het beste van jezelf geven en daarna een pintje pakken met fans, vrienden en kennissen…”

Niels Destadsbader zorgde in zijn Deerlijk voor vuurwerk.
Niels Destadsbader zorgde in zijn Deerlijk voor vuurwerk.© DRD

(DRD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.