Brugse is Woman of the Year voor Travel Magazine

Annick Desmet met haar award. (foto Maîtrise)
Stefan Vankerkhoven

Het toeristisch vakblad Travel Magazine reikte naar jaarlijkse gewoonte de Travel Awards uit in Antwerpen. Tijdens deze 22e editie werden opnieuw de toppers van de Belgische reisindustrie bekroond. De Brugse Annick Desmet van Reizen Van Renterghem / Asteria Expeditions werd als rising star uitgeroepen tot Woman of the year 2019.

Reizen Van Renterghem werd in Brugge opgericht in 1937. Het is één van de oudste zelfstandige reiskantoren in ons land. Annick Desmet nam in 2002 de dagelijkse leiding van het reiskantoor over van haar vader Daniel. In 2003 startte ze met tour operating onder de naam Asteria Expeditions.

De organisatie van succesvolle poolexpedities was nog maar het begin. Onder haar hoede werden Lapland, Reizen Buiten Het Gewone, Afrika en Midden- en Zuid-Amerika aan het aanbod toegevoegd. Met Annick als drijvende kracht groeide Asteria Expeditions uit tot een sterke nichespeler gespecialiseerd in het aanbieden van unieke en bijzondere bestemmingen, van pure expeditie tot luxereis, op individuele basis of in groep.

In 2019 is Reizen Van Renterghem samen met Asteria Expeditions dankzij de visie van Annick omgevormd tot een dynamische KMO met een team van 20 gepassioneerde mensen. Het voltallige team is zeer vereerd met deze prestigieuze erkenning voor Annick.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.