Brugse broers Robin en Brecht Serruys vereren nachtleven op derde single

© facebook
Stefaan Van Volcem

Ratmosphere heeft een nieuwe videoclip klaar. ‘Nocturnal Animals’ werd opgenomen in concertzaal De Kreun/Het Wilde Westen in Kortrijk.

“In the night/we’ll do it right/after all/ we’re all a bunch of noctural animals.” Het is een parlando van Robin Serruys, zanger/gitarist van Ratmosphere. Vorig jaar was dit Brugse duo één van de laureaten van Sound Track, het podium- en kansenparcours voor muzikale youngsters dat in onze provincie Westtalent moet doen vergeten.

Na ‘Tight Control’ en ‘Snowy Nostril’ heeft Ratmosphere met ‘Noctural Animals’ een derde single. Het is de voorbode van een album dat er hopelijk in 2021 aankomt. Met dit nummer willen Robin en Brechts Serruys de sfeer van een zwoele zomeravond neerzetten, maar hun nachtravenperiode hebben ze naar eigen zeggen ondertussen achter zich gelaten.

Liveoptredens

Cactus Muziekcentrum had VENTILATEUR, een andere talentrijke Brugse band, en Ratmosphere geprogrammeerd voor een double bill op zondag 22 november in de Brugse Magdalenazaal, maar door de tweede lockdown werd dit geannuleerd.

Op zaterdag 19 december staan ze geboekt als voorprogramma van Jaguar Jaguar in Rotown in Rotterdam, maar het is nog lang niet zeker of dit optreden zal plaatsvinden. Eerder warmde Ratmosphere op voor Balthazar, Warhaus en Black Box Revelation. (svv)

https://www.youtube.com/watch?v=dlRWxV8wEQ0

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.