Brihang in het najaar ook in Brugge te zien

Boudy - Brihang - Verleye. © Alexander Popelier
Redactie KW

Na passages op Vama Veche en het stadsfestival Moods! valt de naar Brussel uitgeweken Knokse rapper in de Cactus Club mee te maken.

Het gaat plots heel hard voor Boudy Verleye, het pseudoniem van Brihang. Met zijn debuutalbum ‘zolangmogelijk’ wist hij al heel wat zieltjes te winnen, maar met ‘Steentje’, de eerste single van en de teaser voor zijn tweede cd die in het najaar uitkomt, heeft hij zijn eerste hit in ‘De Afrekening’ van Studio Brussel te pakken. Afgelopen weekend maakte het sterk autobiografisch gekleurde nummer een reuzesprong van 28 naar 17 in de toonaangevende lijst van Studio Brussel.

Dit betaalde zich al uit met een uitverkocht optreden op donderdag 24 oktober in de Ancienne Belgique in Brussel. Die avond stelt Brihang er zijn tweede album live voor.

Wie geen ticket voor dit concert heeft, kan de Nederlandstalige rapper op zondag 10 november in de Magdalenazaal, gelegen aan de Magdalenastraat 27 in Brugge, meemaken. Muziekcentrum Cactus vzw wist Brihang immers te strikken voor een optreden. Toegangskaarten kun je nu al aanschaffen via de Cactuswebsite www.cactusmusic.be.

Beluister hieronder nog eens ‘Steentje’ van Brihang.

https://www.youtube.com/watch?v=xzJoYnCxJFw

(SVV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten