Bram Verstappen uit De Haan schrijft lied over ‘Huidhonger’: “Geniet van elk moment samen”

Muzikant Bram Verstappen in het pre-coronatijdperk. © foto WK
Redactie KW

‘Ik honger naar je aandacht en ik honger naar je huid’. Bram Verstappen uit De Haan schreef in coronatijd een pakkend lied over liefde en warmte, gemis en verlangen.

Voor de bijhorende videoclip deed hij een oproep voor foto’s en filmpjes die liefde uitstralen. “Sommigen stuurden een foto in met hun medebewoners in quarantaine, anderen zonden fijne herinneringen aan mensen die ze missen of er niet meer zijn”, aldus Bram, die het nummer – met de toepasselijke titel ‘Huidhonger’ – vandaag op zijn Facebookpagina lanceert onder z’n muzikale alias Meermens.

Hij wil met het lied een hoopvolle boodschap de wereld insturen, nu fase 1b van de afbouw van de coronamaatregelen ingaat. “Mensen kunnen de hoop gebruiken, en het lied leek me ook wel toepasselijk nu we weer wat meer mensen mogen zien. Hou van elkaar, kijk uit naar het weerzien en geniet van elk moment samen”, aldus Bram, die overigens zoals elke muzikant al zijn optredens gecanceld zag door corona.

“Gelukkig kan ik nog af en toe een intiem huiskamerconcertje spelen online – superblij dat de mensen mij daarvoor vragen”, klinkt het. De videoclip en het nummer zijn ook te bekijken en beluisteren op zijn website www.meermens.be.

https://www.youtube.com/watch?v=eeMI6VrDQYs

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.