Ish Ait Hamou komt naar de bibliotheek

Vlnr. Eva De Rous van de bibliotheek, Jessie Priem en Magda Missiaen. © (Foto Coghe)
Redactie KW

Niemand minder dan de bekende televisiepresentator, tv-maker, auteur, scenarist, regisseur en choreograaf, Ish Ait Hamou, komt op vrijdag 8 oktober 2021 naar De Klokkenput in Eernegem.

Ish Ait Hamou is in Nederland en Vlaanderen bekend als choreograaf in So You Think You Can Dance, waar hij later als jurylid zou fungeren. Daarnaast was hij onder andere te zien als choreograaf in ‘Dansdate’ en als deelnemer in ‘Terug naar eigen land’. In 2016 presenteert hij het dansprogramma ‘Alors on danse’. Op vrijdag 8 oktober gaat Ish samen met het publiek dieper in op zijn aangrijpende roman ‘Het moois dat we delen’.

‘Het moois dat we delen’ is zijn vierde roman. De bibliotheek Ichtegem organiseert in samenwerking met Ginter, Femma Ichtegem en Femma Fabulous Eernegem een leesclub rond dit verhaal. Tijdens deze leesclub gaat hij samen met het publiek dieper in op het aangrijpende verhaal over racisme en onverdraagzaamheid van de hoofdpersonages, Soumia en Luc.

Wie het boek reeds gelezen heeft, kan zijn of haar kans grijpen om met Ish in dialoog te gaan. Bij aankomst kunnen vragen op papier bezorgd worden aan de inkom en zo maakt de lezer later deel uit van het gesprek. Maar ook voor wie het boek nog niet gelezen heeft, is deze leesclub een absolute aanrader. Leesclub ‘Het moois dat we delen’ gaat door op vrijdag 8 oktober 2021 om 20 uur in De Kokkenput, Bruggestraat 104, 8480 Eernegem.

Tickets kosten 10 euro en zijn in voorverkoop te verkrijgen bij Femma Fabulous – Jessy Priem: 0479 213 664 of femma.eernegem@gmail.com, Femma Eernegem, Magda Missiaen: 0485 759 435 of magda.missiaen@telenet.be en de Bib Ichtegem – 051 583 734 of bibliotheek@ichtegem.be en aan de deur. (RI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.