Bockor Café krijgt James Cooke op bezoek

James Cooke zelf genoot van de sfeer.
Christophe Lefebvre

De klanten van het Bockor Café in Lauwe keken vrijdagmiddag verbaasd op toen een televisieploeg het bekende café binnenstapte, met in hun kielzog niemand minder dan James Cooke.

Over het hoe en waarom van zijn aanwezigheid met een cameraploeg bleven bij zowel James als zaakvoerders Caroline Holvoet en Tony Monprofit de lippen stijf op elkaar.

“Misschien komt hij hier gewoon vanwege de overheerlijke dagschotels”, grapt Caroline na enig aandringen. Veel vraagtekens dus al was het wel duidelijk dat de cameramensen een unieke blik achter de schermen van het Bockor Café konden werpen.

Overheerlijke geur

James Cooke zelf genoot van de sfeer en poseerde, met de nodige 1,5 meter social distancing, met iedereen die graag op de foto wilde. “Wat ik van Lauwe denk?” lachte hij. “Dat dit hier een fantastische gemeente is, natuurlijk. Wanneer ik die overheerlijke geur, die uit de keuken komt, ruik dan zal het eten hier al even fantastisch zijn.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten