Bezemrock Beselare op zaterdag gratis

Redactie KW

De 14de editie van Bezemrock vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus. Die zaterdag wordt dit jaar volledig gratis.

“Op zaterdagnamiddag organiseren we samen met de gemeente Zonnebeke Bezemrock 4 Kids. Dat wordt al de derde editie van het gratis festival. Op het programma staan er leuke kindergroepen en we voorzien heel wat animatie. Het festival is gratis en men koopt er een kaartje om van de verschillende animaties gebruik te kunnen maken. Dankzij de vele vrijwilligers en medewerkers is het mogelijk een mooie namiddag samen te stellen voor de kinderen. Vorig jaar waren er niet minder dan 700 kinderen en heel wat ouders”, aldus Dries Opsomer van Bezemrock 4 Kids.

Non-stop en gratis

“Nieuw dit jaar is dat het festival op de tweede dag niet stopgezet zal worden. Na het festival voor kids schakelen we direct over naar een muzikaal avondprogramma op maat van de vele gezinnen die aanwezig zijn. Naar de avond toe schakelen we over naar hardere pop en rock zodat de rockliefhebbers ook hun gading kunnen vinden. Nieuw dit jaar is dat het festival op zaterdag voor de eerste maal gratis is”, zegt Koen Ugille, voorzitter van vzw Den Bezem.

Op vrijdagavond is het wel betalend en wordt er steevast ingezet op een 90’s en dancefestival met bekende nationale en internationale artiesten. Net zoals vorig jaar is deze avond betalend en organiseren we een wave met goedkopere tickets voor de snellere beslissers. Het belooft alvast een topavond te worden met mooie namen van start tot einde. De laatste jaren verwelkomden we meer dan 1.000 betalende bezoekers en daarom kiezen we om verder in te zetten op deze vrijdagavond”, besluit Koen Meersseman. (NVZ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten