Anouk komt op 8 augustus naar Nostalgie Beach in Middelkerke

Anouk komt naar Middelkerke. © gf
Paul Bruneel

Het Nostalgie Beach Festival heeft een topper van formaat kunnen strikken. Op 8 augustus zal de Nederlandse rockzangeres Anouk haar opwachting maken op het festivalterrein in Middelkerke. Anouk zong al tal van hits bijeen waaronder Nobody’s Wife, Lost en Birds.

Eerder raakte ook al bekend dat de Ierse zanger Ronan Keating , Roger Hodgson (ex-Supertramp), het Britse DJ-duo Phats & Small, The Stranglers en The Troggs te zien zullen zijn op het Nostalgie Beach Festival.

Het Nostalgie Beach festival startte op in Bredene, maar wordt nu al enkele jaren in Middelkerke georganiseerd op de terreinen van het sportpark De Krokodiel dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot festivalweide. Het festival is dit jaar al aan zijn zevende editie toe. Ieder jaar komen heel wat internationale en nationale toppers optreden tijdens het festival. Bananarama, Statu Quo, Bob Geldof, Clouseau, The Pointer Sisters en Bonny Tyler zijn maar enkele van de velen grote namen die reeds te zien waren op het festival (PBM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.