https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Amerikaanse Billboard tipt Ardooise DJ

Een vorig nummer van Dennis werd al aangeraden door David Guetta. (gf)
Een vorig nummer van Dennis werd al aangeraden door David Guetta. (gf)
Bert Vanden Berghe

Het nieuwste nummer van de Ardooise DJ en producer Dennis Cartier wordt door het Amerikaanse muziekmagazine Billboard als een van de smaakmakers voor deze maand. Dennis maakte ook bekend dat hij straks ook een nummer maakt voor het label van Dimitri Vegas & Like Mike.

Twee weken geleden gaven we het al ruim mee in onze krant: Dennis ‘Cartier’ Parmentier uit Ardooie zou wel eens een dikke zomerhit beet kunnen hebben. Het nummer ‘Closer’ dat hij maakte met de Mexicaanse artiest Broz Rodriguez is bijzonder catchy en wordt al volop opgenomen in verschillende playlists. De kans is groot dat het straks nog meer gebeurt, want het Amerikaanse muziekmagazine Billboard, nog steeds de referentie op wereldvlak, tipte voor het segment Dance nu het nummer als één van de vier ‘om in de gaten te houden’ deze maand. Broz Rodriguez viel eerder al op bij Billboard, omdat hij andere DJ’s in Latijns-Amerika een platform geeft. In zijn wekelijkse radioshow kon hij al exclusieve remixes brengen van topartiesten als Steve Aoki, R3HAB, Laidback Luke en Sam Feldt. “Een verfrissende track dat tropical house perfect mengt met Spaanse gitaarmuziek”, klinkt het.

Voor Dennis werd het nieuws in elk geval een mooi verjaardagscadeau. Ook voor zijn volgers had hij gisteren leuk nieuws te melden. Zo kondigde hij een nieuw nummer aan ‘What You Wannay Say’, dat hij maakte met Ollie Wade, een Britse singersongwirter. Het nummer verschijnt morgen op Spotify en Apple Music. De videoclip , die gisteren online ging, haalde in nog geen dag tijd al bijna 4.000 views. En daar blijft het niet bij want volgende week brengt hij nog een nummer uit op Smash The House, het label van Dimitri Vegas & Like Mike. Dat doet hij samen met WolfPack & DJ Vinny, ook allerminst onbekenden in het dancemilieu. “Ik ben heel blij”, reageert Dennis. “Ik ben er nog lang niet, maar opgeven staat niet in mijn woordenboek. Ik ben gemotiveerder dan ooit.”

Hieronder kan je nog eens naar het nummer van Dennis Cartier en Broz Rodriguez luisteren:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.