Alcatraz Hard Rock & Metal Festival strikt legendarische rockband Status Quo

De eerste sneeuwvlokken zijn nog niet helemaal uit de lucht gevallen of de zomerfestivals kondigen al hun eerste namen aan. Het Kortrijkse Alcatraz Hard Rock & Metal Festival pakt meteen uit met een headliner van formaat: Status Quo komt de vrijdagavond van Alcatraz kleuren.

Satus Quo hier op het Woosha-festival in 2014. © TV

Op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 augustus zullen de liefhebbers van het hardere gitaarwerk opnieuw hun hart kunnen ophalen in Kortrijk. De elfde editie van het Alcatraz Hard Rock & Metal Festival vindt dan immers opnieuw plaats. Net als vorig jaar opent Alcatraz dus al op vrijdagavond. En dat doet het festival met de Britse rockband Status Quo.

“De band van zanger-gitarist Francis Rossi, opgericht in 1962 (!), is zonder twijfel een monument“, klinkt het bij Alcatraz. “Status Quo swingt anno 2017 zoals noooit te voren en is met de ondertussen toch al 68-jarige frontman nog steeds springlevend. De rockers verzamelden meer dan zestig hits in hun thuisland, meer dan welke rockband dan ook. Wij horen de feel good boogie rock met swingende songs als Down Down, Whatever You Want, Rockin’ All Over The World en hun grootste hit Roll Over Lay Down al weerklinken op onze Prison Stage.”

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival strikt legendarische rockband Status Quo

Tickets voor Alcatraz Hard Rock & Metal Festival zijn verkrijgbaar vanaf 2 december om 12 uur. Ook de campingtickets kunnen vanaf dan online gekocht worden. Meer info op www.alcatraz.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.