Acteur Sebastien Dewaele wil – onder voorbehoud – bij mensen in den hof optreden

Sebastien Dewaele wil in je hof komen optreden. (foto Pieter Clicteur)
Redactie KW

De Oostendse acteur Sebastien Dewaele ziet door de coronacrisis meer dan veertig optredens in het water vallen, zoals een reeks shows met Preuteleute en theatertournee met Compagnie Cecilia. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten met het project ‘In den hof’.

De veelzijdige performer is bekend van onder andere muziekproject Preuteleute, theatervoorstelling Marinus en televisiereeks Eigen Kweek. Deze zomer zou je Dewaele wel eens van heel dichtbij aan het werk kunnen zien.

Tuinfeestje

“Grote festivals of fuiven mogen deze zomer niet plaatsvinden, maar een goeie barbecue met vrienden zou wel mogelijk kunnen zijn. Vanaf 31 juli wil ik bij mensen in hun tuin komen optreden. Ik hoop dat tegen dan een tuinfeestje van pakweg twintig of dertig personen mogelijk zal zijn en wil daarop inspelen. Samen met de mensen die mij boeken, gaan we op zoek naar een voorstelling op maat. Dat kan gaan van vertellingen tot liedjes brengen, serieus of hilarisch. Let wel: alle boekingen zijn onder voorbehoud. Als er tegen die tijd nieuwe of strengere maatregelen gelden, en tuinfeesten kunnen niet doorgaan, dan treed ik ook niet op. Dat voorbehoud wordt heel duidelijk gecommuniceerd naar wie mij boekt.” (TVA)

Sebastien Dewaele ‘In den hof’ kan je nu boeken voor de periode vanaf 31 juli via info@sebastiendewaele.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten