Aangekochte festivaltickets Dranouter blijven nog twee jaar geldig

Het muziekfestival Dranouter verlengt de geldigheidsduur van de tickets 2020 met twee jaar. © TP
Redactie KW

Wie al een ticket kocht voor het geannuleerde Festival Dranouter 2020, kan deze gebruiken voor de edities in 2021 of 2022. “Aangekochte tickets voor editie 2020 zullen aan de ingangscontrole op het festivalterrein toegang krijgen voor één van deze twee edities”, klinkt het bij de organisatie.

Campingtickets en digitale drank- en eetbonnen worden automatisch mee verplaatst naar de festivaleditie van je keuze. Festival Dranouter 2021 vindt plaats van 6 tot en met 8 augustus en de editie van 2022 van 5 tot en met 7 augustus.

Verhinderd

“Ben je als tickethouder verhinderd op deze twee nieuwe data, bijvoorbeeld door langdurige ziekte of verhuis naar het buitenland, dan kan je na afloop van die twee jaar én door het bezorgen van de juiste info alsnog je geld terugvragen. Ook kan je als tickethouder ervoor kiezen om je ticket om te zetten in een donatie, door een nieuw festivalticket aan te kopen voor je volgende editie. Zo ondersteun je artiesten, de organisatie en honderden mensen achter de schermen.”

Steun

Vorige week moest de organisatie noodgedwongen de stekker trekken uit editie 2020. “Niet iets om blij van te worden, maar dat werden we wel van alle lieve woordjes, memorabele anekdotes, honderden reacties en mailtjes. Dat doet ontzettend veel deugd. Talloze mensen contacteerden ons om deze werkwijze zelf spontaan voor te stellen. Dat maakt het voor ons overduidelijk: Festival Dranouter-gangers zijn de àllerbeste. Enkel dankzij deze werkwijze zijn wij immers in staat om een nieuwe editie van Festival Dranouter te organiseren in 2021.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.