4 van de 10 kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Mol zijn West-Vlamingen

Binnenkort is het nieuwe seizoen van De Mol te zien op Vier. Het avontuur speelt zich dit jaar af in Mexico.

“Heb je mij gemist?”

Aan het strand van Oostende, in televisieprogramma’s, krantenadvertenties en in voetbalstadions,… overal zagen we bovenstaande vraag met vier woorden die je toch eventjes doen nadenken. Oude liefde roest niet en de boodschap komt inderdaad van een oude vriend. Nu de winter eindelijk zijn laatste koude adem uitblaast, komt de Mol haar of zijn kopje opsteken! Leve de lente, leve een nieuw seizoen van… De Mol!

Een korte opfrissing: in het programma, te zien op Vier, voeren kandidaten opdrachten uit. Voor iedere opdracht kunnen ze geld verdienen. Maar één van de deelnemers is echter een saboteur: de Mol. De Mol zal proberen het geld in de kas zo laag mogelijk te houden door de kandidaten tegen te werken. De Mol wordt van tevoren geïnformeerd over iedere opdracht. Aan het eind van elke aflevering moeten de kandidaten 20 vragen over de Mol beantwoorden. De persoon die de minste goede antwoorden over de Mol gegeven heeft, valt af. De kandidaat die als laatste overblijft, wint het geld in de pot.

Leuke bijkomstigheid: na iedere aflevering volgt een nabespreking die wordt gepresenteerd door oud-Mol (2016) Gilles Van Bouwel!

4 van de 10 kandidaten voor het nieuwe seizoen van De Mol zijn West-Vlamingen

Dit voorjaar start dus terug een nieuw seizoen met tien kandidaten. En uit communicatie van sponsor Decathlon blijkt alvast dat daar dit keer maar liefst viér West-Vlamingen bij zitten:

L.

Voetbalt en doet aan atletiek. Houdt niet van stilzitten.

P.

Squasht in competitie en trekt er graag op uit met zijn koersfiets.

P.

Loopt om zijn conditie op peil te houden.

J.

Fietst en loopt.

Het avontuur speelt zich af in Mexico en hopelijk stoten onze vier West-Vlaamse kandidaten zo ver mogelijk door, misschien wel tot in de finale! Of is één van hen…de Mol? “Ik voel nu alweer de spanning van een aanstormend seizoen van De Mol. Je voelt dat veel mensen er op zitten te wachten, en dat is een heel fijne vaststelling. Eindelijk mogen we laten zien waar we al zolang met veel plezier en overgave aan bezig zijn. Ik kijk ook enorm uit naar alle theorieën en pronostieken, en kan niet wachten om de kijkers mee te nemen op reis doorheen het prachtige Mexico”, zegt presentator Gilles De Coster.

De Mol start op zondag 25 maart op VIER. Het programma zal dit seizoen ook een breed kijkersforum krijgen in Café De Mol. Meer informatie daarover volgt later.

Molwatcher Marc Denys zal ook in 2018 zijn licht laten schijnen over de nieuwe reeks van De Mol. Meer info vind je in de Mollengroep op Facebook: www.facebook.com/groups/Mollengroep

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.