17 jaar geleden in De Mol, binnenkort te zien in Homo Universalis

Corry Deltour doet samen met 99 andere kandidaten een gooi naar de titel van Homo Universalis. © gf
Olaf Verhaeghe

Corry Deltour (56) uit Kuurne is dit seizoen een van de honderd kandidaten die meestrijden om de titel van Homo Universalis. In die rubriek gaat Iedereen Beroemd door middel van allerhande uitdagingen op zoek naar de man of vrouw met de meest uiteenlopende kwaliteiten. Corry is overigens geen onbekend gezicht: in 2003 dook de goedlachse Kuurnse al op in De Mol.

Corry Deltour komt uit Kuurne, is getrouwd, heeft drie zonen en is een van de honderd kandidaten voor Homo Universalis. Ook dit jaar gaat Iedereen Beroemd op zoek naar de vrouw of man die alles kan. De rubriek in het één-programma doet dat door middel van tientallen uiteenlopende uitdagingen. “En laat mij nu niet iemand zijn die zich daar graag in smijt“, lacht Corry.

“Eigenlijk was ik vorig jaar al geselecteerd voor de opnames van Homo Universalis, maar toen had ik simpelweg te weinig vakantiedagen. Bij mijn nieuwe inschrijving dit jaar heb ik gezegd dat ze maar mijn inschrijvingsfilmpje van vorig jaar moesten bekijken. (lacht luid) Blijkbaar waren ze me nog niet vergeten.”

De Mol

Corry is in Kuurne een bekend gezicht. Niet alleen was ze kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen voor CD&V, bijna 17 jaar geleden dook ze ook op in het populaire VRT-programma De Mol. “Dat was een fantastisch avontuur in Italië. Ik heb toen zes afleveringen meegemaakt, en viel pas kort voor de finale af“, vertelt Corry. “Ik word daar wel nog af en toe over aangesproken, hoor. Zeker in Kuurne.”

Net als bij De Mol wil Corry ook nu weer vol voor de overwinning gaan. “Geluk zal een grote rol spelen, dat besef ik. Of ik heel specifieke kwaliteiten heb? Ik denk het niet. Ik ben niet bang van de camera, vrij sociaal en geef me altijd helemaal. In vergelijking met De Mol ben ik misschien wel wat rustiger geworden. Maar in Homo Universalis heeft iedereen evenveel kans. Hopelijk heb ik er net een klein beetje meer”, knipoogt Corry.

Corryhttps://www.facebook.comFacebook1

Vanaf 27 januari op Een… Na het avond journaal strijd ik mee met 99 super mede kandidaten naar de Homo Universalis titel 😘 'Iedereen beroemd' 😘 supporteren jullie mee? 😍

Geplaatst door Corry Deltour op Dinsdag 7 januari 2020

rich1.0https://www.facebook.com/corry.deltour/posts/10157909189879850552