Zomerbar Het Entrepot overkapt met takken Veltembos

Vlnr Andrès Vandepitte, Rodrigo Fraga en Neil Haesebrouck. © (Foto SVV)
Redactie KW

Na een gemiste start afgelopen weekend door het te elfder ure afgelasten van geplande concerten op bevel van de stad Brugge lijkt de eventsite van de Brugse creatieve vrijhaven klaar voor twee absolute topweekends.

Dit is voornamelijk te danken aan Colada, de eventorganisatie van de Brugse jongeren Andrès Vandepitte, Rodrigo Fraga en Neil Haesebrouck, zie foto. De voorbije dagen verzamelden ze takken in het Veltembos in Assebroek en die transporteerden ze naar de eventsite van Het Entrepot. Daar creëerden ze een mini-jungle die de zomerbar van de Brugse creatieve vrijhaven een bizarre, maar eigenzinnige look geeft. Chique en chill.

Voor bezoekers van de zomerbar wordt het de volgende weken vergeefs wachten op liveconcerten. “Er zal wel constant achtergrondmuziek op gedempte toon weerklinken”, zegt Fraga. “Iedereen is ook vrij om een akoestische gitaar mee te brengen om daar wat op te tokkelen”, voegt Vandepitte toe. “Om de sfeer van een bos neer te zetten, zullen we op gezette tijden opnames van vogeltjes laten weerklinken”, ginnegapt Haesebrouck.

De zomerbar van Het Entrepot is de volgende twee weekends open, van woensdag tot en met zaterdag, telkens van 17 uur tot 1 uur. Gratis toegang en geen toegang bij regenweer.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier