Zanger Herbert Verhaeghe veilt cd ‘Verlangen’ voor Kinderkankerfonds

Herbert Verhaeghe overhandigde een exclusief exemplaar van zijn eerste album Verlangen om te veilen aan de organisatie. (Foto FODI)
Redactie KW

Tot deze avond rond 22 uur blijft Studio Kontrabas op het Marktplein in Ingelmunster geld inzamelen voor het Kinderkankerfonds van Music For Life.

Op zaterdagavond zorgden ze voor één uurtje Nederlandstalige muziek. De mensen konden één eigen single aanvragen voor het goede doel en natuurlijk moesten ze dit plaatje betalen. Tijdens het muzikale uurtje vol Nederlandstalige songs kwamen Herbert Verhaeghe uit Kuurne, Laura Lynn en Matthias Lens uit Roeselare langs om te vertellen over hun muzikale carrière. Herbert had nog een verrassing mee. Hij zei dat zijn eerste cd Verlangen volledig is uitverkocht en dat er dus inderdaad geen exemplaren meer te verkrijgen zijn in de winkels. Als steun voor het Kinderkankerfonds overhandigde hij één exemplaar van dit album aan de organisatoren Ward, Bram, Pieter-Jan en Kevin.

Hij gaf de toelating om dit album te veilen voor het Kinderkankerfonds. Bieden kan via eBay. Een mooi gebaar dat op een hartelijk applaus werd onthaald. Laura Lynn en Matthias Lens mochten ook hun handtekening op de rode sofa zetten, die al sinds donderdagavond – de start van 72 uur Studio Kontrabas voor het goede doel – op het podium staat. Vandaag – zondag 20 december – is er van 14 tot 22 uur nog een grote slotshow met optredens en live het Kontrabas lied. (PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier