"'Waar jij niet bent' is een liefdeslied, maar dan van een andere soort dan je doorgaans van Yevgueni gewoon bent", licht boegbeeld Klaas Delrue toe. "Je kent het wel: de - hopelijk schaarse - momenten waarop je keihard ruzie maakt, met slaande deuren het echtelijk dak verlaat, maar na vijf minuten al spijt krijgt van je heldhaftige actie. Te vroeg en te trots om meteen terug te keren. Vandaar: Wat doe ik hier, waar jij niet bent."

Afgelopen weekend was Yevgueni nog van de partij op Labadoux in Ingelmunster. Op maandag 21 mei treden ze op Bockorrock in Kortrijk op. Op zaterdag 7 juli staan ze op het Kasteelfeest in Loppem geprogrammeerd.

(svv)

www.yevgueni.be

"'Waar jij niet bent' is een liefdeslied, maar dan van een andere soort dan je doorgaans van Yevgueni gewoon bent", licht boegbeeld Klaas Delrue toe. "Je kent het wel: de - hopelijk schaarse - momenten waarop je keihard ruzie maakt, met slaande deuren het echtelijk dak verlaat, maar na vijf minuten al spijt krijgt van je heldhaftige actie. Te vroeg en te trots om meteen terug te keren. Vandaar: Wat doe ik hier, waar jij niet bent."Afgelopen weekend was Yevgueni nog van de partij op Labadoux in Ingelmunster. Op maandag 21 mei treden ze op Bockorrock in Kortrijk op. Op zaterdag 7 juli staan ze op het Kasteelfeest in Loppem geprogrammeerd.(svv)