Alain en Ook Alain, de mannen van Preuteleute, waren de voorbije week gasthoofdredacteurs van onze festivalkrant die nu bij de krantenboer ligt! Het duo heeft zich zo gejeund dat ze er meteen een huiskamerconcert van Preuteleute bovenop gooien.

De festivalkrant van KW, vrijdag 20 juni bij de krantenboer!

Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. "Omdat we alle lezers (*) de kans willen geven om aan de wedstrijd deel te nemen, hebben we de vraag heel eenvoudig gehouden. Namelijk: stuur een foto van jouw huiskamer op! Wie volgens ons de sjiekste living heeft om in te spelen, wint het huiskamerconcert. En daarmee bedoelen we natuurlijk niet de living met de chique, dure inrichting, maar de huiskamer met de meeste sfeer. De lezers mogen hun living voor de gelegenheid dus zeker aankleden, al dan niet met een paar blote vrouwen (**)."

Mail uw foto naar preuteleute@kw.be en vermeld Preuteleute als onderwerp van je mail. Vermeld in de mail ook je naam, adres en telefoonnummer. De wedstrijd wordt afgesloten op maandagmiddag 7 juli, waarna de ingestuurde foto's worden bezorgd aan de tweekoppige jury van Preuteleute, die zal beslissen wie het huiskamerconcert wint. Wie naast de hoofdprijs grijpt, maakt kans op een van de vijf waardebonnen ter waarde van 125 euro van Decathlon; ideaal om jouw festivaluitrusting mee te kopen.

Een paar regeltjes

(*) Door het expliciete taalgebruik zijn de concerten van Preuteleute niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar. "Het gaat over seks, het is vulgair, daar moet je kinderen buiten houden", aldus Sebastien Dewaele ofte Alain. Deelnemers aan de wedstrijd moeten ouder zijn dan 18 en er rekening mee houden dat -16-jarigen het concert niet mogen bijwonen.

(**) De winnende foto wordt in de krant gepubliceerd. Je mag je huiskamer zeker aankleden met blote vrouwen, maar wie kans wil maken op de hoofdprijs, zorgt er best voor dat de dames in kwestie zedig bedekt zijn. Dit geldt trouwens ook voor wie blote heren op de foto zou willen plaatsen.

(SRA)

Alain en Ook Alain, de mannen van Preuteleute, waren de voorbije week gasthoofdredacteurs van onze festivalkrant die nu bij de krantenboer ligt! Het duo heeft zich zo gejeund dat ze er meteen een huiskamerconcert van Preuteleute bovenop gooien. De festivalkrant van KW, vrijdag 20 juni bij de krantenboer! Maar je moet er natuurlijk wel iets voor doen. "Omdat we alle lezers (*) de kans willen geven om aan de wedstrijd deel te nemen, hebben we de vraag heel eenvoudig gehouden. Namelijk: stuur een foto van jouw huiskamer op! Wie volgens ons de sjiekste living heeft om in te spelen, wint het huiskamerconcert. En daarmee bedoelen we natuurlijk niet de living met de chique, dure inrichting, maar de huiskamer met de meeste sfeer. De lezers mogen hun living voor de gelegenheid dus zeker aankleden, al dan niet met een paar blote vrouwen (**)."Mail uw foto naar preuteleute@kw.be en vermeld Preuteleute als onderwerp van je mail. Vermeld in de mail ook je naam, adres en telefoonnummer. De wedstrijd wordt afgesloten op maandagmiddag 7 juli, waarna de ingestuurde foto's worden bezorgd aan de tweekoppige jury van Preuteleute, die zal beslissen wie het huiskamerconcert wint. Wie naast de hoofdprijs grijpt, maakt kans op een van de vijf waardebonnen ter waarde van 125 euro van Decathlon; ideaal om jouw festivaluitrusting mee te kopen.Een paar regeltjes(*) Door het expliciete taalgebruik zijn de concerten van Preuteleute niet geschikt voor kinderen en jongeren onder de 16 jaar. "Het gaat over seks, het is vulgair, daar moet je kinderen buiten houden", aldus Sebastien Dewaele ofte Alain. Deelnemers aan de wedstrijd moeten ouder zijn dan 18 en er rekening mee houden dat -16-jarigen het concert niet mogen bijwonen.(**) De winnende foto wordt in de krant gepubliceerd. Je mag je huiskamer zeker aankleden met blote vrouwen, maar wie kans wil maken op de hoofdprijs, zorgt er best voor dat de dames in kwestie zedig bedekt zijn. Dit geldt trouwens ook voor wie blote heren op de foto zou willen plaatsen. (SRA)