Willy Sommers is ‘Vedet 2018’ tijdens nieuwjaarsconcerten S-Plus in Kursaal

Redactie KW

Het kursaal van Oostende was drie dagen na elkaar ‘the place to be’ voor de jaarlijkse driedaagse S-Plus Nieuwjaarsconcerten, de 22ste editie waarvan reeds acht keer in Oostende.

Dinsdag waren er meer dan tweeduizend S-plussers van West-Vlaanderen te gast. Woensdag volgden de provincies Antwerpen en Brabant en donderdag werd afgesloten met Oost-Vlaanderen. De meer dan 6.000 bezoekers werden aangenaam verrast met optredens van Ben Kramer (bekend van “Hij was maar een clown”), Isabelle A, Ivann en comedy act ‘Wolf Brothers’. Hoogtepunt van elke show was het optreden van Willy Sommers, die niet alleen zijn mooiste nummers mocht brengen, maar ook gevierd werd als ‘S-Plus Vedet’ van 2018.

Hij kreeg een fijn kunstwerkje en treedt daarmee in de sporen van een resem Vlaamse zangvedetten: Connie Neefs, John Terra, Marva, Johan Stollz, Jacques Raymond, Nicole en Hugo, Marc Dex, Lily Castel, Jimmy Frey, Eddy Wally, Will Ferdy en Jo Leemans.

(FRO)

Will Ferdy, Marc Dex, Lily Castel, Micha Marah, Juul Kabas, Ben Kramer, Isabelle A, presentator Luc Appermont en de aanwezige muzikanten wilden graag op de foto met feestvarken en 'S-Plus Vedet 2018' Willy Sommers.
Will Ferdy, Marc Dex, Lily Castel, Micha Marah, Juul Kabas, Ben Kramer, Isabelle A, presentator Luc Appermont en de aanwezige muzikanten wilden graag op de foto met feestvarken en ‘S-Plus Vedet 2018’ Willy Sommers.© FRO

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier