'De vrienden van Wendy' brengt uiteraard Wendy zelf, maar ook heel wat collega-artiesten op de bühne. Wendy brengt er samen met haar 'vrienden' een drie uur durend concert in haar eigen Oostende. Naast de optredens worden er ook smeuïge anekdotes en verhalen over haar leven gebracht. Alles zal vlot aan elkaar gepraat worden door Proot & Vijverman, de presentatoren van 'Sterren aan Zee'.

Boezemvriend op de afspraak

De show gaat van start met een optreden van Steve Tielens, die meer dan een muzikaal boontje heeft voor Wendy. Ook Jan Wuytens komt langs. Wuytens bespeelt sinds 2016 de podia met Wendy. Jo Vally, die samen met Wendy in de Ultratop stond, 25 jaar geleden, brengt 'Eeuwig en Altijd' samen met Wendy. Maar ook zijn andere grote hits komen aan bod.

Daarnaast mocht ook Luc Steeno niet ontbreken. Steeno is al jaren de boezemvriend van Wendy. "Ik kijk er enorm hard naar uit", vertelt Luc Steeno. "Wendy ken ik ook privé. Ik ken ze al 30 jaar. De laatste 20 jaar kennen we elkaar intiemer. We bellen elkaar regelmatig en gaan nu en dan samen iets eten. Ook als ze een luisterend oor nodig heeft, belt ze mij."

Steve Tielens leerde Wendy kennen in 2010. "Ik kwam er optreden op het Hazegras tijdens de Hazegrasfeesten in Oostende", vertelt Steve Tielens. "Er was meteen een klik tussen ons. Zo leerden we elkaar eigenlijk alsmaar beter kennen."

In Oostende optreden voelt altijd aan als thuiskomen

Ook Wendy zelf kijkt hard uit naar het concert. "In Oostende optreden voelt altijd aan als thuiskomen", vertelt Wendy. "Ik groeide hier op en ben Oostende dankbaar voor mijn carrière. De stad speelde daar een grote rol in. Ik groeide op in de Torhoutsesteenweg en denk nog vaak terug aan mijn kindertijd hier. Het wordt een emotioneel concert, denk ik."

Kers op de taart

Verder komt ook Rene Froger langs, als kers op de taart. Hij is de oprichter van de 'Toppers' in Nederland. Hij komt er met zijn backings, de Frogettes, talrijke hits brengen. Het wordt voor Wendy vast een concert om nooit meer te vergeten.

(JRO)

Tickets voor 'De vrienden van Wendy' zijn verkrijgbaar via concertenaanzee.be, via het nummer 070 222 107 of via Toerisme Oostende. De tickets kosten tussen 38 euro en 58 euro, inclusief reservatiekosten.

'De vrienden van Wendy' brengt uiteraard Wendy zelf, maar ook heel wat collega-artiesten op de bühne. Wendy brengt er samen met haar 'vrienden' een drie uur durend concert in haar eigen Oostende. Naast de optredens worden er ook smeuïge anekdotes en verhalen over haar leven gebracht. Alles zal vlot aan elkaar gepraat worden door Proot & Vijverman, de presentatoren van 'Sterren aan Zee'. De show gaat van start met een optreden van Steve Tielens, die meer dan een muzikaal boontje heeft voor Wendy. Ook Jan Wuytens komt langs. Wuytens bespeelt sinds 2016 de podia met Wendy. Jo Vally, die samen met Wendy in de Ultratop stond, 25 jaar geleden, brengt 'Eeuwig en Altijd' samen met Wendy. Maar ook zijn andere grote hits komen aan bod. Daarnaast mocht ook Luc Steeno niet ontbreken. Steeno is al jaren de boezemvriend van Wendy. "Ik kijk er enorm hard naar uit", vertelt Luc Steeno. "Wendy ken ik ook privé. Ik ken ze al 30 jaar. De laatste 20 jaar kennen we elkaar intiemer. We bellen elkaar regelmatig en gaan nu en dan samen iets eten. Ook als ze een luisterend oor nodig heeft, belt ze mij." Steve Tielens leerde Wendy kennen in 2010. "Ik kwam er optreden op het Hazegras tijdens de Hazegrasfeesten in Oostende", vertelt Steve Tielens. "Er was meteen een klik tussen ons. Zo leerden we elkaar eigenlijk alsmaar beter kennen."Ook Wendy zelf kijkt hard uit naar het concert. "In Oostende optreden voelt altijd aan als thuiskomen", vertelt Wendy. "Ik groeide hier op en ben Oostende dankbaar voor mijn carrière. De stad speelde daar een grote rol in. Ik groeide op in de Torhoutsesteenweg en denk nog vaak terug aan mijn kindertijd hier. Het wordt een emotioneel concert, denk ik."Verder komt ook Rene Froger langs, als kers op de taart. Hij is de oprichter van de 'Toppers' in Nederland. Hij komt er met zijn backings, de Frogettes, talrijke hits brengen. Het wordt voor Wendy vast een concert om nooit meer te vergeten. (JRO)