Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Vancoppenolle niet langer een koppel. Vrijdagavond vond in Antwerpen de première plaats van het theaterstuk 'Wie wordt de man van Wendy?', een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor 'Franske'.

Hij was echter afwezig voor de première. Wendy liet weten dat hij moest babysitten op de kinderen, maar in een bericht op Instagram laat Frans weten dat daar niets van aan is.

"Jammer dat ik nooit mocht komen kijken, ook niet op de donderdag voor de première. Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag. En ik ben helemaal niet van plan en ook nooit van plan geweest om weer een eigen zaak op te starten. Ik heb ooit één keer aan tafel gezeten met Dylan, maar dat is intussen meer dan tien jaar geleden. En ben intussen al meer dan drie weken buitengezet uit huis met niets na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar (feitelijk samenwonend). Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. Het was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was omdat ik maar ... was", klinkt het.

Ondertussen reageert ook Wendy Van Wanten op de relatiebreuk: "We hebben besloten om minstens tijdelijk uit elkaar te gaan en elkaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen."

Na twaalf jaar zijn Iris Vandenkerckhove - beter bekend als Wendy Van Wanten - en Frans Vancoppenolle niet langer een koppel. Vrijdagavond vond in Antwerpen de première plaats van het theaterstuk 'Wie wordt de man van Wendy?', een parodie gebaseerd op het gelijknamige VTM-programma waarin de zangeres twaalf jaar geleden koos voor 'Franske'.Hij was echter afwezig voor de première. Wendy liet weten dat hij moest babysitten op de kinderen, maar in een bericht op Instagram laat Frans weten dat daar niets van aan is."Jammer dat ik nooit mocht komen kijken, ook niet op de donderdag voor de première. Estelle had helemaal geen tennis en Clement heeft nog nooit huiswerk gemaakt op vrijdag. En ik ben helemaal niet van plan en ook nooit van plan geweest om weer een eigen zaak op te starten. Ik heb ooit één keer aan tafel gezeten met Dylan, maar dat is intussen meer dan tien jaar geleden. En ben intussen al meer dan drie weken buitengezet uit huis met niets na 12 jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar (feitelijk samenwonend). Ik ben helemaal nooit van plan geweest om haar in de steek te laten, integendeel. Het was altijd mijn steun en toeverlaat in goede en kwade dagen. Helaas is iemand tussen ons komen te staan die van in het begin tegen mij was omdat ik maar ... was", klinkt het.Ondertussen reageert ook Wendy Van Wanten op de relatiebreuk: "We hebben besloten om minstens tijdelijk uit elkaar te gaan en elkaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen."