Wannes ‘Wantje’ Cappelle te zien in nieuwe avonturenreeks op Ketnet

Redactie KW

‘De zoon van Artan’ is een middeleeuws ridderverhaal over een jonge schildknaap die samen met zijn vrienden ten strijde trekt tegen de draak die hem zijn vader heeft ontnomen en de streek terroriseert.

De Britse singer-songwriter Tom McRae heeft de muziek geschreven voor de prestigieuze nieuwe Ketnet-reeks. Hij componeerde ook de titelsong, die wordt ingespeeld in samenwerking met enkele leden van Het Zesde Metaal en ingezongen door de jonge hoofdrolspelers Lander Severins en Margot Baars.

Wannes 'Wantje' Cappelle te zien in nieuwe avonturenreeks op Ketnet

Andere hoofdrollen worden vertolkt door Louis Talpe, Geert Van Rampelberg, Kris Cuppens, Stefaan Degand, Robby Cleiren, Wannes Cappelle, Vicky Van Bellingen, Maarten Bosmans, Ernst ter Linden én een echte wolf. Ook op de vestingen in Ieper werden er opnames gedaan, zoals je al een klein beetje kunt zien in de trailer.

Wannes 'Wantje' Cappelle te zien in nieuwe avonturenreeks op Ketnet

De reeks is te zien tijdens de kerstvakantie, acht afleveringen lang, vanaf 21 december, maandag tot donderdag om 18.40 uur op Ketnet. Een eerste kennismaking is er inDe zoon van Artan. Achter de schermen’ op zondag 13 december om 18 uur.

https://www.youtube.com/watch?v=zlKyOi_gp0A

(FJA – Foto’s VRT)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier